de kracht van het ambacht.


Al vijf generaties lang staat Woningbouw Taelman voor hoogkwalitatief vakmanschap. Passie en expertise worden al meer dan 100 jaar lang doorgegeven van vader op zoon.

Het bedrijf stond vooreerst gekend als een familie van gedreven metsersbazen. Echter sinds de jaren tachtig zijn we, naast ambitieuze villabouwers, ook werkzaam als toekomstgerichte projectontwikkelaars. Authentieke ambacht en duurzame materiaalkeuzes, dit met een oog voor architectuur, zijn de zaken die ons typeren en waar wij als familiebedrijf voor staan.

Tevreden én recurrente klanten, zowel particulier als professioneel, zijn daar het mooie bewijs van. Op zoek naar een prachtige villa, een eerste woning of een rendabele investering? Wij begeleiden jouw bouwproject van A tot Z.

Woningbouw Taelman Vijf Generaties Vakmanschap
vijf generaties vakmanschap.

In-house ploegbazen met 40 jaar ervaring op de teller geven hun kennis en waarden door aan de enthousiaste jongere garde: van generatie op generatie!

lees meer
Taelman kijkwoning astene 041
future-proof.

Duurzame, innovatieve en kwalitatieve materiaalkeuzes zorgen ervoor dat u tevreden bent én blijft, dit zowel op de dag van de aankoop als in de 20 jaar die daarop volgen.

lees meer
Taelman kijkwoning astene 065
architectuur.

Vooruitstrevende architectuur met een tijdloos karakter. Het resultaat is gegarandeerd uniek en tot in de puntjes afgewerkt.

lees meer