Olsenestraat

Onze LAATSTE instapklare energieneutrale nieuwbouwwoning is gelegen in een aantrekkelijke woonomgeving met een goede balans tussen rust en bereikbaarheid dankzij de nabijheid van grote verkeerswegen zoals de E17, die Gent met Kortrijk verbindt. 

De aanwezigheid van natuur, goede voorzieningen, een actieve gemeenschap en betaalbare woningen maken het een fijne plek om te wonen.

De gemeente beschikt over een ruim aanbod aan basisvoorzieningen zoals winkels, scholen en gezondheidszorg.  Er zijn sportfaciliteiten, een bibliotheek en verschillende culturele verenigingen actief.

Onze woning werd afgewerkt met hoogwaardige bouwmaterialen die bijdragen aan de duurzaamheid en esthetiek van de woning zoals hoogwaardige keuken en vloeren alsook energie-efficiënte systemen zoals warmtepomp met koelmodule, vloerverwarming, zonnepanelen, ventilatiesysteem D, etc. 

Onze focus ligt op kwaliteit en klanttevredenheid, zodat onze klanten zich kunnen concentreren op het inrichten en genieten van hun nieuwe thuis.
 
Troeven
- Nabij scholen, winkels en openbaar vervoer
- Ruime woning op een mooi perceel
- Volledig instapklaar
Referentie Soort Bouwtype Oppervlakte Oriëntatie E-peil Prijs (excl. kosten) Meer info
ZULTE - LOT 1 Woning Halfopen 413 m² Zuidoost 0 Verkocht
ZULTE - LOT 2 Woning Halfopen 437 m² Zuidoost 0 Verkocht
ZULTE - LOT 3 Woning Halfopen 470 m² Zuidoost 0 Verkocht
ZULTE - LOT 4 Woning Halfopen 504 m² Zuidoost 2 € 416.500,00 Info aanvragen
Contacteer ons