Olsenestraat 91

Onze bouwgronden en energieneutrale nieuwbouwwoningen zijn gelegen in een aantrekkelijke woonomgeving met een goede balans tussen rust en bereikbaarheid dankzij de nabijheid van grote verkeerswegen zoals de E17, die Gent met Kortrijk verbindt. 

De aanwezigheid van natuur, goede voorzieningen, een actieve gemeenschap en betaalbare woningen maken het een fijne plek om te wonen.

De gemeente beschikt over een ruim aanbod aan basisvoorzieningen zoals winkels, scholen en gezondheidszorg.  Er zijn sportfaciliteiten, een bibliotheek en verschillende culturele verenigingen actief.

Onze woningen worden afgewerkt met hoogwaardige bouwmaterialen die bijdragen aan de duurzaamheid en esthetiek van de woning en met mooie handelswaarden, zoals hoogwaardige keukens en vloeren alsook energie-efficiënte systemen zoals warmtepomp met koelmodule, vloerverwarming, zonnepanelen, ventilatiesysteem D, etc. 

Onze focus ligt op kwaliteit en klanttevredenheid, zodat onze klanten zich kunnen concentreren op het inrichten en genieten van hun nieuwe thuis.

Woningbouw Taelman biedt je van het eerste contact tot en met de nazorg na de voltooiing van jullie woning een goede klantenservice!
 
Troeven
- Op een boogscheut van het centrum
- Bruisende gemeente met een schitterend vrijetijdsaanbod
- Sterke architectuur en duurzame kwaliteit
Referentie Soort Bouwtype Oppervlakte Oriëntatie E-peil Prijs (excl. kosten) Meer info
Zulte - Lot 6 Bouwgrond Halfopen 623 m² Zuidoost 0 € 186.900,00 Info aanvragen
Zulte - Lot 7 Bouwgrond Halfopen 550 m² Zuidoost 0 € 167.750,00 Info aanvragen
Contacteer ons