Waarom
Taelman?

5 redenen om te kiezen voor een Taelman nieuwbouw

1

Zorgeloos wonen

Onze Taelman nieuwbouw woningen zijn duurzaam en kwalitatief. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over dure renovaties of voortdurende reparaties. Bovendien geniet u van 10 jaar wettelijke garantie die u een zorgeloze woonervaring garandeert. Wij kiezen voor technieken en materialen die hun waarde hebben bewezen, en doen geen experimenten waarvan de effecten op lange termijn nog niet duidelijk zijn. Daardoor is uw woongenot ook in de toekomst verzekerd.

2

Bouwen perfect op maat

Van voorontwerp tot de definitieve oplevering, wij begeleiden u bij elke stap. Dankzij onze jarenlange ervaring en eigen vakmensen, kunnen wij u een zorgeloze bouwervaring aanbieden.

Bij onze woningen à la carte bouwen wij samen uw droomwoning. U beslist volledig over de stijl, het ontwerp, de gebruikte materialen, enz. Daardoor zijn al onze woningen uniek en persoonlijk.

3

Zeer Energievriendelijk

In tegenstelling tot bestaande woningen is nieuwbouw onderworpen aan strenge energienormen. Een goed verbouwde woning behaalt met veel moeite en grote kosten een E-peil lager dan 250. Onze nieuwe woningen zitten steevast lager dan E50! Dat voelt u ook op uw energiefactuur.

4

Uitstekende investering

Een woning blijft een uitstekende investering met een rendement dat veel hoger ligt dan een spaarboekje, en zonder noemenswaardig risico. Vooral als hoofdverblijf, kunt vaak met een beperkte meerkost bouwen, zonder dat uw geld in rook opgaat.

Investeerders weten dat onze woningen vanwege de nieuwe technieken gegeerd zijn op de huurmarkt, dit in tegenstelling tot oude woningen en appartementen, waar de overheid vanaf nu onophoudelijk nieuwe eisen zal stellen in verband met energie en comfort.

5

Bouwen wordt steeds duurder – beter vroeg dan laat!

Door de steeds stijgende grondstofprijzen en het dalend aantal vakmensen, wordt bouwen altijd maar duurder. Bovendien staan de rentes op leningen historisch laag, waardoor u kunt lenen aan zeer gunstige tarieven. Hier kunt u leningtarieven van anderen bekijken.

Overtuigd van onze waarden?

Wilt u meer informatie om aan uw bouwavontuur te beginnen? Aarzel dan niet en neem een kijkje in ons aanbod koopwoningen of bouwgronden. Wenst u persoonlijk advies? Contacteer ons nu