Isabelle en Guillaume

"We huurden eerst een huis dat door Taelman gebouwd was."

We kenden Taelman al doordat we een huis huurden dat door hen gebouwd was. Op dat huurhuis was weinig aan te merken, we hebben er altijd graag gewoond. Een jaar voor wij beslisten te bouwen, hadden vrienden ook met Taelman gebouwd.


“Ook veel positieve ervaringen in onze omgeving”

Onze vrienden waren in elk geval tevreden over de samenwerking. Ook onze contactpersoon bij de bank voor het hypothecair krediet had reeds positieve dingen over Taelman gehoord. Zo was de beslissing om zelf te bouwen met Taelman snel gemaakt.


“Architect zat meteen in goede richting.”

Al na ons eerste gesprek met de architect voelden we dat we een goede beslissing gemaakt hadden. Hij zat vrijwel meteen in de goede richting. Omdat Taelman steeds op een transparante manier werkt en communiceert, weet je bovendien meteen waar je staat én waar je eindigt.


“Uitstekende opvolging”

Van de start van de bouw tot de eindfase was de opvolging uitstekend. Zo wisten we precies wanneer welke werken zouden plaatsvinden, kregen we steeds een aangepaste offerte als er iets veranderde en werden veel zaken door Taelman zelf geregeld. Denk bijvoorbeeld aan het toezeggen van contracten voor de algemene voorzieningen. Daar hadden we anders zelf heel wat tijd en moeite in moeten steken.


“Enkel zo konden we de bouw combineren met onze drukke levensstijl.”

Met ons drukke levensstijl was een bouw opvolgen zonder ondersteuning ook gewoonweg niet mogelijk geweest. Dat was dus echt wel de grootste meerwaarde van het project. Eigenlijk moesten we eenmaal de bouwvergunning in orde was en we alles gekozen hadden bij de leveranciers ons van de bouw niets meer aantrekken. Een echte luxe.


“Beloofde termijn gerespecteerd”

Uiteindelijk heeft Taelman alles zo geregeld dat de bouw vlot verliep en de afgesproken einddatum zonder problemen gehaald werd. Zo konden we ook aan onze huurbaas de juiste termijn voor onze verhuis doorgeven.

Taelman Isabelle Guillaume