Familie Lootens

“Wij waren wat aan het rondkijken bij een 4-tal firma’s en in eerste instantie was de ligging voor ons zeer belangrijk. Vervolgens maakten we afspraken met de diverse firma’s om hun projecten te bekijken en al heel snel hadden mijn vrouw en ik een zeer goed gevoel bij de firma Taelman. Ook derden konden dit gevoel bevestigen.

Wij vonden het volledige concept bij ons passen, en zeker gezien de normen die op vandaag worden gevraagd op gebied van ecologisch bouwen, verwarmen enz.

Van bij het eerste tot het laatste gesprek waren wij ervan overtuigd dat jullie een meerwaarde te bieden hadden over het totale project. Als ik er één moment moet uitkiezen dan kies ook voor onze eerste contactmomenten met Taelman die er uiteindelijk voor gezorgd hebben om met hen in zee te gaan.

We ervaarden een grote betrokkenheid tussen de koper enerzijds en anderzijds Taelman en de onderaannemers die steeds bereikbaar waren om het project op te volgen en bij te sturen wanneer nodig.

We zijn heel blij met de samenwerking vanaf de aankoop tot met de voorlopige oplevering en de wetenschap dat wij steeds kunnen rekenen op de diverse aannemers.”