Familie Scheerens

“Ik had al verschillende huizen van Taelman gezien.”

“Aangezien ik al enkele jaren de IT van Taelman verzorg, wist ik dat ze mooie projecten hadden. Toen wij een huis wilden bouwen, waren we dan ook meteen overtuigd. We hebben zelfs niet meer vergeleken met andere bouwpromotoren.”


“Gekozen voor promotor, want zelf geen tijd om alles te regelen.”

“We kozen ervoor om met een bouwfirma te werken, omdat we zelf geen tijd hadden om alles te regelen. En Taelman heeft écht wel alles geregeld en opgevolgd.”


“Meteen antwoord, maximaal de dag erna!”

“Daarbij werden we wel goed op de hoogte gehouden. Op elk moment wisten we waar we stonden en voelden we op ons gemak. Als we toch met vragen zaten, konden we Tom, de werfleider, contacteren. We kregen vrijwel altijd meteen een antwoord of maximaal de dag erna.”


“Wat met de strikte deadline?”

“Toen de werken een tijd stillagen tijdens de wintermaanden, maakten we ons wel wat zorgen. We zaten namelijk met een strikte deadline: op 1 juli moest het kapsalon hier absoluut open. Waarom werd er dan niet verder gewerkt? Het team van Taelman kon ons telkens geruststellen. Uiteindelijk hebben ze de deadline zelfs met twee weken overschot gehaald.”


“Geslaagde samenwerking dankzij uitstekende opvolging en reactiviteit.”

“Het is dan ook precies die uitstekende opvolging en reactiviteit die voor ons de samenwerking met Taelman zo geslaagd maakten. Tijdens de bouw, maar ook na de oplevering toen er nog enkele kleine probleempjes opdoken met bijvoorbeeld de ventilatie of de valbescherming aan de ramen. Een telefoontje en alles was binnen de week opgelost.”

Familie Scheerens LR