Familie Botterman

“Prijs-kwaliteit beste keuze”

Het architectenbureau waarmee we samenwerkten had ons drie bouwfirma’s voorgesteld. We hebben ze alle drie uitgebreid onder de loep genomen en Taelman kwam daarbij prijs-kwaliteit het beste naar voor.


“Ook sterk in de landelijke stijl”

Daar kwam nog bij dat Taelman ook jarenlang bewezen vakmanschap in de landelijke bouwstijl kon voorleggen. Niet onbelangrijk voor ons, aangezien we zelf in die stijl wilden bouwen.


“Klant is bij Taelman écht koning”

Al vanaf het eerste verkennende gesprek was het voor ons duidelijk dat wij als klant op de eerste plaats stonden. Dat gevoel werd alleen maar versterkt in de loop van het project. Tot aan de oplevering hebben we nooit het gevoel gehad dat er ook maar een vraag of eis te veel was voor Taelman. ‘Klant is koning’ geldt echt bij hen.


“Steeds een gerust hart en gemoed”

Bovendien was onze werfleider, Tom, steeds bereikbaar. Met zijn expertise loste hij alle aanpassingen die nog moesten gebeuren tijdens het project vakkundig op. Het zorgde dan ook voor een enorme gemoedsrust dat we wisten dat elk probleem met een kort telefoontje op te lossen was. Zo konden we tijdens de bouw met een gerust hart ons normale leven voortzetten.


“Hier kunnen we ons gezin verder uitbouwen”

Al is datzelfde leven nu wel heel wat veranderd. Waar mijn vrouw en ik tot hiervoor nog bij onze ouders inwoonden, hebben we nu onze eigen stek waar we ons gezin verder kunnen uitbouwen. Iets wat goed gelukt is, want sinds kort wonen we hier met drie!

Familie Botterman LR