Waarom
Taelman

Woningbouw Taelman bouwt duurzame en kwalitatieve woningen. We koppelen een creatief ontwerp aan een duurzame uitvoering, in functie van uw budget en visie. Ons team van gedreven medewerkers geeft uw visie vorm, met passie en kennis van zaken.

Waar wij voor staan

Kwalitatieve en duurzame nieuwbouw woningen

Wij bouwen kwalitatieve en duurzame nieuwbouw woningen met bijzondere aandacht voor de architectuur, zonder daarbij de leefkwaliteit uit het oog te verliezen. Zo kunt u genieten van uw perfect afgewerkte nieuwbouw, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over dure reparaties of renovaties.

Zowel voor woonmaatwerk, waarbij wij samen met u van het eerste ontwerp tot de afwerking uw droomhuis samenstellen, als voor volledig afgewerkte instapklare koopwoningen, kunt u bij ons terecht.

Correcte no-nonsense aanpak

U kunt van ons een correcte en no-nonsense aanpak verwachten. Wij dragen eerlijkheid hoog in het vaandel, zowel naar onze klanten, leveranciers als naar onze medewerkers.

Kwaliteit met de beste prijs

Als erkend aannemer bieden we u kwaliteit voor de beste prijs. Zonder te experimenteren bouwen we voor u een vooruitstrevende woning.

We gaan altijd voor een tevreden klant. Bent u de volgende?
We staan alvast klaar voor u!

Eeuwenlange ervaring

Woningbouw Taelman kan terugblikken op een lange traditie. Sinds halverwege de 19° eeuw werd het ambacht doorgegeven van vader op zoon. Begin de jaren tachtig begon huidig zaakvoerder Luc Taelman met eigen bouwprojecten en verkavelingen.

Vandaag is Woningbouw Taelman een bloeiend en zeer solvabel bedrijf met een 25-tal vaste medewerkers. Dankzij onze ruime ervaring blinken we uit in een duurzame uitvoering van uw bouwproject.

Overtuigd van onze waarden?

Wilt u meer informatie om aan uw bouwavontuur te beginnen? Aarzel dan niet en neem een kijkje in ons aanbod bouwgronden of  koopwoningen. Wenst u persoonlijk advies? Contacteer ons nuWij realiseren samen uw droomhuis, van eerste ontwerp tot oplevering.

1

Het ontwerp

Alles begint bij het ontwerp. We helpen u graag bij het kiezen van een architect die bij uw visie past. Samen met de architect tekent u uw droomhuis uit. U beslist vrij over de stijl, de indeling, het concept van de woning, enz.

2

100% op maat

Van voorontwerp tot de definitieve oplevering, wij begeleiden u bij elke stap. Dankzij onze jarenlange ervaring en eigen vakmensen, kunnen wij u een zorgeloze bouwervaring aanbieden.

Bij onze woningen à la carte bouwen wij samen uw droomwoning. U beslist volledig over de stijl, het ontwerp, de gebruikte materialen, enz. Daardoor zijn al onze woningen uniek en persoonlijk. U hebt dus volledige vrijheid over de keuze van de gebruikte materialen en de mate van afwerking.

3

Zeer Energievriendelijk

In tegenstelling tot bestaande woningen is nieuwbouw onderworpen aan strenge energienormen. Een goed verbouwde woning behaalt met veel moeite en grote kosten een E-peil lager dan 250. Onze nieuwe woningen zitten steevast lager dan E50! Dat voelt u ook op uw energiefactuur.

4

Het bouwproces

Dankzij permanent overleg en een deskundige begeleiding bezorgen wij u een aangename en professionele bouwervaring. À la carte bouwen kan zowel op een van onze gronden als op uw eigen perceel. Aarzel niet om ons te contacteren met vragen.

Bent u klaar om uw droom waar te maken?

Wilt u meer informatie om aan uw bouwavontuur te beginnen? Aarzel dan niet en neem een kijkje in ons aanbod aan bouwgronden of contacteer ons nu