Nieuwbouwzondag


Hij wil landelijk, zij wilt modern? Zij wilt bouwen, hij wilt een huis kopen? Woningbouw Taelman biedt jullie 22 oktober, ter gelegenheid van Nieuwbouwzondag, alsnog een kans de strijdbijl eens en voorgoed te begraven! Die specifieke zondag zetten wij immers de deuren van twee van onze sleutel-op-de-deur-projecten wagenwijd open! Waar en wanneer wordt u dan verwacht? Dat ontdekt u hieronder!

 

1. Nieuwbouwzondag project 1: sleutel-op-de-deur-project Molenhoek te Ingelmunster

Een huis kopen in Ingelmunster? Nabij de Ringlaan N50 en op wandelafstand van het centrum bouwen wij momenteel aan 20 nieuwbouwwoningen. Een leuke mix aan landelijke huizen bestaande uit zowel half open als gesloten sleutel-op-de-deur woningen, rondom een gezellig groen plein. Alle nieuwbouwwoningen zijn voorzien van 4 slaapkamers, een badkamer en vloerverwarming. U houdt van landelijke huizen en u woont het liefst van al zo snel mogelijk in uw nieuwe woning? Dan is dit nieuwbouwproject zeker en vast een bezoekje waard! Klik hier voor verdere informatie.

  • Waar? Nijverheidstraat 2, Ingelmunster
  • Wanneer? 10 t.e.m. 17u
  • Prijs? Vanaf 272.800 euro

 

2. Nieuwbouwzondag project 2: nieuwbouwproject Moleysekouter te Kluisbergen

Een huis kopen te Kluisbergen? In het groene Kluisbergen bieden wij in de eerste fase van dit nieuwbouwproject 6 hedendaagse nieuwbouwwoningen te koop aan. 6 halfopen sleutel-op-de-deur-woningen, allemaal voorzien van 3 slaapkamers en op wandelafstand van het Kluisbos! U bent natuurliefhebber? U wilt uw kinderen in een rustige omgeving laten opgroeien én u wenst een woning die er ook na 10 jaar nog modern uitziet? Dan is dit nieuwbouwproject misschien wel iets voor u! Meer weten? Klik hier voor meer informatie.

  • Waar? Avelgemstraat, Kluisbergen
  • Wanneer? 10 t.e.m. 17u
  • Prijs? Vanaf 286.500 euro

 

3. Nieuwbouwzondag 2017: waarom Taelman?

Met vijf generaties aan vakmanschap en meer dan 2000 tevreden klanten staat Woningbouw Taelman in voor het bouwen van duurzame en energiezuinige woningen. Zo bent u niet enkel daags na oplevering maar ook 10 jaar na aankoop nog steeds tevreden van uw investering.

 

Heeft u nog vragen? Of wenst u een afspraak te maken? Contacteer ons! Onze vertegenwoordigers staan u graag te woord!